Potluck Picknick op Global Sharing Day op zondag 2 juni

Peerby en Konnektid organiseren Potluck Picknick 2 juni van 14:00 - 16:00 op het stadsstrand van Amsterdam Roest


Samenvatting
Peerby en Konnektid organiseren een Potluck Picnic op het stadsstrand van Amsterdam Roest. Op 2 juni van 14:00-16:00 proberen we het wereldrecord 'lunch delen' te verbreken, worden de buurtheld awards uitgereikt en lanceert Peerby haar internationale website. Het wordt gevierd met breiworkshops, verhalenvertellers (ook voor de kids!), yoga en muziek.

Peerby (spullen delen), Konnektid (kennis delen) organiseren een Potluck picknick op het stadsstrand van Amsterdam Roest.

Dit ter ere van een internationale recordpoging 'lunch delen' (Global Sharing Day), de buurtheld awards worden uitgereikt en Peerby haar internationale website lanceert (samen met I am Expat).

Geheel in stijl met het delen worden aanwezigen gevraagd om hapjes, liefst een specialiteit uit land van herkomst, mee te nemen. Picknickbezoekers worden gevraagd om, michten ze deze over hebben, dekens/kleden die ze over hebben mee te nemen. Op de Picknick zelf worden de dekens aan elkaar gebreid en zo ontstaat een groots picknickkleed. Het doel is om een almaar groeiend kleed te creeren dat zal worden gebruikt om de festivals van Europa af te reizen. Peerby- en Konnektidleden kunnen ook zelf het picknickkleed lenen om het te gebruiken voor eigen buurtfeesten. Verder staan er workshops breien en verhalenvertellen en yoga op het programma. Voor de kids is er een speciaal voorleeskleed. Meer info: Peerby Potluck Picnic

Tot ziens op Global Day Sharing!

Over Peerby

Op Peerby.com delen buurtgenoten, al dan niet tegen betaling, allerhande goederen, zoals gereedschap, elektronica, fietsen en tuin-, kampeer- en feestartikelen. Peerby lanceerde in 2012 het eerste werkende spullendeelplatform ter wereld. De doelstelling, om buren te verbinden en verspilling tegen te gaan, leverde veel erkenning, investeringen en prijzen op. Er volgde een uitbreiding naar 30 steden in Europa en de VS. Toen in 2017 het financieel model niet houdbaar bleek, begon de startup noodgedwongen aan een ommezwaai. Oprichter Daan Weddepohl vertelt hierover in het (luister)boek 99 redenen om te stoppen en toch door te gaan.

Prijzen: $125.000 Postcode Lottery Green Challenge tijdens het Clinton Global Initiative, $10.000 Ben &Jerry’s Join our Core, App My City Award. en Radicale vernieuwers. Daan Weddepohl, bedenker van Peerby, stond op nr 13 van de Trouw Duurzame Top 100, was Guardian Tech Talent of the year en werd genomineerd voor ondernemer van het jaar.
Accelerators: Techstars, Rockstart, Founder Institute

Contactgegevens

Ontvang het laatste Peerby nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL